FairTrade en duurzame producten

Onze producten

De producten in onze winkel zijn met zorg geselecteerd. We kijken naar hoe en door wie het product wordt geproduceerd. Daarbij is het ook heel belangrijk om te weten waar en onder welke omstandigheden dit gebeurt.

We kijken altijd naar het verhaal achter het product. Wordt er bv een goed doel gesteund met de aanschaf er van en krijgen de producenten en leveranciers van de grondstoffen in ontwikkelingslanden een eerlijk loon.

In de meeste gevallen kopen wij rechtstreeks in en  kennen we de leverancier. Zo kunnen we de lijnen kort houden (geen of zo weinig mogelijk tussenhandel)  en dat zie je dan ook weer terug in de prijzen van onze producten.

In het submenu van deze pagina vind je de een uitleg over onze samenwerking met een aantal lokale ondernemers en hieronder een greep uit de producten die in ons assortiment zitten

Verzorgingsproducten

Onze producten voor lichaamsverzorging. Zeep, deodorant, lippenbalsem en nog veel meer. Niet alleen voor vrouwen ook voor mannen.

Verantwoord lekkers

Van drop tot thee . Vegan, biologisch, eerlijk geproduceerd.

Speelgoed

Ook voor de kleinsten hebben we verantwoorde producten in het assortiment. Handgemaakt en met oog voor het milieu
Schoonmaakartikelen

Schoonmaak artikelen

Om je huis schoon te maken of om de was te doen we hebben diverse producten in ons assortiment. Ook in navulling.

Overig assortiment

Om cadeau te geven of om zelf te houden. Van die leuke hebbedingetjes.

Onze winkel

Niet in de gelegenheid om onze winkel in Helmond te bezoeken? Met deze sfeerfoto's krijg je een goede indruk van onze winkel en het assortiment